Monday, April 9, 2012

Mõtlesime, et ilus ilm ja miks mitte

Tõmbasin Valga Rockiklubile traati, et lähme Patküla korviplatsile sopsu mängima ja higistame pohmaka välja. Ta vastas, et tal visati just üks aken sisse ja tal sügavustaju läinud, aga kuna sporti peaks tegema ja raudvardad raudbetoonis pehmeks painutama, siis võiks ju KEK'i(Kolhoosi Ehituskeskus) spordisaalist pallid laenata ja minna. Helistasin ka Viljandi Puhtale Kullale, aga see ütles torus kareda häälega, et tal peale sulgemist tuju ära ja just eile sai Zavoodiga kõvasti viina paugutatud. Seega Zavoodile polnud üldse mõtet helistada - pealegi kipub ta viimasel ajal ainult lauajalkast seletama ja ausalt öeldes ei viitsi enam tema kiviaegsete emaplaatide seerianumbreid kuulata.

Trehv, Trepp ja Pool Kuus pidid rahad kokku panema ja viimase Happy Hour'iga kohale sõitma. Ristiisa Pubi tulevat oma mersuga üksinda. Panin ette, et las tulevad koos ja hoiavad bentsu pealt paar küüslaugu leiba majoneesiga kokku, aga mõtteks see jäigi - ilmselt kartis Ristiisa, et Trepp veab oma  raamatud endaga kaasa ja Pool Kuus paneb muusika põhja. Underground pidi üldse hiljem häälega tulema...

Hakkasime Valga Rockiklubiga mänguga pihta. Tal tõesti sügavustaju läinud - muud ei tee, kui ainult soolab vastu rõngast, pealegi lõi tal jälle vana vundamendi vigastus välja ja läks peale paari miinust juba muru peale õlut libistama. Loopisin niisama keskväljakult kaugviskeid ja panin igaks juhuks suitsuruumi ventilaatorid undama.

Tartu sõbrad jõudsid rekka peal kohale, aga pallimängust ei tahtnud nad kuuldagi. Tahtvat hoopis Vanamõisasse kupsu minna. Rääkisin, et jää veel peal ja purded talvega viltu vajunud, aga ei midagi. Äratasin Valga Rockiklubi üles ja läksime jala kohale. Trepil olid vist Taurused sees, sest too kiskus kohe voodrilauad maha, kargas esimeselt kõhukat ja vajus nagu betoonhoone läbi jää põhja. Teised ei tahtnud nurgakivigi vette kasta ja otsustasime laiali minna, sest Trepp avastas lastekast välja ronides, et tal jälle kelbalauad vammi täis.

Saatsin Valga Rockiklubi Roobe ristini ära ja tagasitulles nägin Pirogovi Parki - ta ei ole ikka peale viimast reidi samasugune. Pirokunn peksis vastu oma reserveeritud pinki õllepõhju tühjaks ja muru peal oli mingi goot ennast täis pasandanud. Mäel oli vererida kuni Nikolai kujuni - eks verine rattur toomemäel tahtis jälle oma julgust proovile panna...

Undergroundist ei kuulnud ma midagi. Vast sai Atlantisega kokku ja nüüd söövad Annelinna pool komme...

Oijaah...
Proovi veel sporti teha.
Lülitan ventilaatorid välja - sahin on väljakannatamatu ja DMX kaabel jälle jamab.

No comments:

Post a Comment