Sunday, April 8, 2012

Pubil on pohmakas

Kelle juustest pudenes välja just see kõver ning tuhmunud juuksenõel? Kas see porine õllekork on siin diivani all nädalaid või tunde oma leidjat oodanud? Kas siidrist kleepuv eurosent jäeti siia tipiks, mõnituseks või siis hoopis mingisuguse haiglase vahejuhtumi tulemusena?

Sellised mõtted vaevavad Pubi Juudast peale suuremat pidu, siis kui tema kõhus pikkade pruunide juustega ja samavärvi kulunud tagiga mees harja ja lapiga ringi käib. Tema terasninadega saapad kraabivad Pubi niigi tolmust ning tantsusammudest vaevatud põrandat ja märg õline lapp peseb ta kõverat letti. Millal jälle kord vibreerivad tema seinad rütmidest, põrand sammudest ning prilllauad sinna langevast lehkavast uriinist?

Trepid valutavad, suitsuruumis on halb maitse, vaibad sügelevad ja aknad tunduvad rasvast libedad. Pole aga viga - mis ei tapa, teeb tugevamaks(nagu nõukaajal öeldi). Varsti tulevad uued kontsertid ning paari õlle järel kaob valu letikividest, siirupine pori-, sülje- ja õllesegu lahustub parketilt, makseterminal hakkab printima ning mustad uksed vajuvad iseenesest lahti...

No comments:

Post a Comment